Redák Krisztina - Sheila Natúr Kozmetikum Teszt

img
06

A márka 2015-ben alakult , ám már évekkel előtte elkezdték a márka alapítói a kísérletezést , aminek a fő oka a zsíros , pattanásos arcbőr volt. Céljuk , hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a természetes, növényi alapú, prémium minőségű anyagokat tartalmazó natúr kozmetikumokat, elérhető áron. Fontos megemlítenem , hogy a termékeiket nem tesztelik állatokon , nem tartalmaznak  pálmaolajat , tartósítószert , szintetikus anyagot , mesterséges színezéket , és kőolajszármazékot sem. 

Részletek

SHEILA VEGÁN NATÚR KUTYASZAPPAN TESZT

img
05

Nem egy megszokott poszt következik, de mégis abszolút beauty: négylábú kedvenceink natúr “testápolásáról” lesz szó. Az én kicsikém már régóta a natúr samponommal fürdik, mert kutyafronton elképesztően botrányos összetételű samponok találhatóak a boltokban. Sajnos sok gazdinál azt látom, hogy a trendi, cuki csomagolásra megy rá, vagy arra, hogy minél illatosabb legyen a fürdetés után szegény eb. Ennél már csak a kutyaparfüm horrorisztikusabb számomra De szerencsére a natúr piac fellendülésével egyre több cég ismeri fel ezt a rést a piacon: bizony kis kedvenceink számára is ugyanolyan fontos a minőségi, natúr termékek forgalmazása.

Részletek

Toklászveszély! (I. rész)

img
07

Toklászveszély! (I. rész)

 A köznyelvben toklászként emlegetett növényrész, mely komoly sérüléseket okozhat állatainknál, főként a hosszúszőrű, lógófülű kutyáknál, tulajdonképpen nem más, mint az egérárpa megszáradt kalásza. Ez a növény minden olyan helyen fellelhető, ahol nem végeznek rendszeres fűnyírást. 

Részletek