Vissza

SHEILA NATÚR SZAPPANOK TESZT - Loving Beauty

img
05

http://lovingbeautyhu.blogspot.hu/2016/12/sheila-natur-szappanok-teszt.html
SHEILA NATUR SZAPPANOK | TESZT
Egy újabb küldeményem érkezett, ezúttal Sheila szappanokat rejtett a doboz.
Manapság a fürdőszappanok használata egészen elhagyott lett. Ahogy sokan mások, én is rettegtem, hogy a bőröm kiszárad és teljesen kikészítik az említett termékek, ám az én véleményem a Sheila szappanok tesztelése után teljesen megváltozott.

A szappanok teljesen natúr összetevőkből készültek, és rengeteg problémára megoldást nyújtanak, amivel sok ember küzd, legyen az narancsbőr, ekcéma vagy akné. Ezek szappanok kézműves szappanok, saját kezűleg keverik az alapanyagokat, az utolsó simításokat és a csomagolást is (ami megjegyzem hihetetlenül szép) ők végzik. Minőségük felér egy méregdrága szappanéval, azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hogy prémium szolgáltatásúak. Állatokon nem tesztelik a termékeket.

Sajnos nem bírtam ki, hogy eltávolítsam a szappanok csomagolását, majd áttanulmányozzam őket, így sajnos azt nem tudom nektek megmutatni, ám maguk a termékek remélem felülmúlják ezt az apró hiányosságot.Ebben a közepes méretű, nagyon szép fa díszdobozkában érkeztek hozzám, ami szerintem nagyon szuper választás akár a kapott termékek,ékszerek, sminkek, vagy egyéb apróbb dolgok tárolására is. A doboz közepére maga a cég logóját vésték, ami szerintem irtó pofásan néz ki.
A csomagolásuk nélkül ez a látvány tárul elém, ha felnyitom:

Gyönyörű színvilággal és szuper, mégsem émelyítő illattal lopták a szívembe magukat. Az első használat előtt fájt is kicsit a szívem őket felavatni.


Háromféle szappanra esett a választásom, amik hihetetlenül megváltoztatták a bőrömet már pár használat után is.


Nyárimádóként nem titok, hogy dinnyeimádó is vagyok. A nagy bevásárlások közben ha meglátom őket a gyümölcsöknél, szó szerint felcsillan a szemem és közben arra veszem az irányt is. Az illata a mennyország, az íze pedig semmihez sem fogható, gyakran fordul elő, hogy akár egy nagyobb termés felét is képes vagyok teljesen egyedül eltünteni.
A szappan már a felvett színek miatt is egyszerűen csodálatos, de lássuk is mi minden miatt is jó, ha beszerezzük.
3, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag olajat tartalmaz; olivaolaj, kókuszolaj és ricinusolaj. Nekik köszönhetően szennyeződésmentes, nagyon hidratált, friss, ápolt és finom illatú lesz bőrünk.
A szappan rózsaszín agyagot is tartalmaz, ami remekül eltávolítja az elhalt hámsejteket, amitől bársonyosabb lesz a bőrünk, valamint a vérellátást is fokozza.
Nekem normál a bőrtípusom, de minden bőrtípusra ajánlott. Egyáltalán nem szárít, és minden egyes pont igaz, amit említettem. Szuperül habzik, és rendkívül jó közérzetet biztosít. Arcra is használható, viszont én 2 naponta használom majd, hiszen a mindennapi használat után picit irritálta az arcbőrömet.


1-2 hónapja teljesen ráfüggtem mindenre ami kávés. Amikor választásra került a sor másodpercek alatt eldőlt, hogy az első amit szeretnék az ez a kávés-csoda.
Minden bőrtípushoz ajánlott, illó- és illatanyagmentes.
Egy hosszú, fárasztó, megerőltető nap kellemetlen szagai ellen szuper választás, hiszen semlegesíti azokat.
A koffein felgyorsítja a vérkeringést, valamint szemcséinek köszönhetően radírozó hatást nyújt, így az elhalt hámsejteket eltávolítja. Bőrfeszesítésre és a narancsbőr tüneteinek enyhítésére is rendkívül alkalmas.
A legjobb bőrápoló, bőrtápláló olajokat hordozza magában. Szintén jelen van benne a kókuszolaj, ami ásványi anyagokban és vitaminokban gazdagszik valamint az extra szűz olivaolaj, amely nyugtató hatást kelt számunkra, valamint hidratál.
Shea vaj is található benne, amelyet „Afrika aranyának” is neveznek.
FIGYELEM! Arcra semiképp ne használjátok, hiszen rendkívül irritálni fogja a durva szemcsék miatt!


Egy kicsit titokzatosnak és egyszerűnek tűnhet a külsejéről ítélve, viszont használat után
Hihetetlenül puhává tette a bőrömet, a pici szemcséi pedig masszírozással kápráztattak el a szappan felvitele közben. A benne lévő Annatto por teszi egyedivé, amelyet az Amazonas vidék erdeiben honos fa magvaiból állítottak elő. Érdekes lehet még, hogy a bennszülöttek, akik ott éltek, testfestésre is használták ezt az anyagot.
Minőségi növényi anyagokban gazdag, így természetesen szépülhetünk és barnulhatunk vele egyaránt. Plusz UV védelmet biztosít, viszont a naptejet nem pótolja.
Elriasztja a szúnyogokat, vagy bármilyen más rovart.
A termék a bőr öregedését és ráncosodását lassítja. Bőrfeszesítésre a második legjobb megoldás, hiszen a szemcséinek köszönhetően dörzsölő hatása van, az elhalt hámsejteknek így azonnal búcsút is mondhatunk, valamint használhatjuk még a narancsbőr tüneteinek enyhítésére.
Felvitelkor szuperül, barnás-sárgás színt hagyva maga után habzik.
FIGYELEM! Az Annatto por allergiás reakciókat válthat ki az arra érzékenyeknél. Egy kisebb felületen mindenképp ellenőrizzük, mielőtt az egész testünkön használjuk.
A szappanban kókusz-, ricinus- és extra szűz olivaolaj található.
Mégegyszer szeretném megköszönni ezt a csodaszép csomagot!Puszi, Beatrix


avt
Szerkesztő neve
Szerkesztő bemutatkozás