Vissza

Sheila Szappan különlegességek-szépülj természetesen

img
05

http://beautyandstylehu.blogspot.hu/2016/12/sheila-szappan-kulonlegesegek.html?m=1
SHEILA SZAPPAN KüLÖNLEGESSÉGEK – SZÉPüLJ TERMÉSZETESEN

SZOMBAT, DECEMBER 03, 2016

A Sheila natúr kozmetikum jóvoltából lehetőségem adódott,hogy kipróbáljam a saját készítésű szappanjaikat. 2015 óta foglalkoznak kézzel készített prémium minőségű szappanokkal,tesztelés alatt állnak már a krémek,testápolók,deók,tonikok is.

Kezdjük először a külsővel és a csomagolással,ez a szett egy gyönyörű fa dobozban érkezett meg hozzám,ami egyszerűen fantasztikus és nagyon kreatív megoldás. A dobozban találhatóak a szappanok szépen egymás mellett egy papír csomagolásban azon pedig egy kicsi masni volt. ( Sajnos ezek lemaradtak )

Három szappan különlegességgel ismerkedhettem meg,az első amit beszeretnék mutatni az a Sheavaj levendula szappan.

Ezt próbáltam legelőször ki,nagyon kellemes az illata,kicsit puhább textúrája van ,mint a többi szappanak. Nagyon jól hidratálja az arcom,puhává és selymessé varázsolta. Nyugodtan használhatják azok akiknek száraz illetve iritált a bőrük.

Regeneráló hatásának köszönhetően segít eltüntetni illetve enyhíteni az ekcémás,aknés bőr tüneteit.

Dinnyeszappan:

A következő az egy Dinnyeszappan lenne,ennek az illata nyerte el a tetszésemet a legjobban, annyira jól átadja azt igazi görögdinnye illatot. Ezzel a szappannal fokozhatjuk a bőrünk vérellátását a rózsaszín anyagnak köszönhetően. Segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől ezzel segítve a bőrünk puhaságát és selymessé tételét.

Fahéjas szappan:

Utoljára ezt a Fahéjas szappant hagytam, melynek különlegessé az ,hogy a benne található olajok mellett fahéj port is tartalmaz. A fahéj por dörzsölő hatásának köszönhetően segít eltávolítani az elhalt hámsejteket enyhíti a narancsbőr tüneteit. Nagyon jól habzik,így élmény vele a fürdés.

avt
Szerkesztő neve
Szerkesztő bemutatkozás