Úgy gondoljuk, hogy nemcsak a gazdik, hanem kedvencek is megérdemlik a káros anyagoktól mentes ápolást! Hiszen miért is ne járna számukra a prémium minőségű gondoskodás?

KUTYASAMPONJAINK ÉS ÁPOLÓINK minden darabja állatorvosok által bevizsgált és engedélyeztetett termék. Kizárólag minőségi növényi eredetű alapanyagokból előállított, bőrbarát összetevőkből állnak.

img


Termékeink mindegyike KÉZZEL KÉSZÜL az alapanyagok bekeverésétől egészen a csomagolásig. Ennek köszönhetően minden egyes kozmetikum egyedi, nincs két tökéletesen egyforma darab a készletünkben.

Az előállítás TERMÉSZETES EREDETŰ ÖSSZETEVŐK felhasználásával zajlik. A készítmények káros anyagoktól mentesek, nem tartalmaznak kőolajszármazékot.

PÁLMAOLAJ FELHASZNÁLÁSA NÉLKÜL dolgozunk! A pálmaolaj termesztésnek sok esőerdő, ott élő őslakosok és állatok esnek áldozatául.

img


TERMÉKPALETTÁNK BŐVÍTÉSE folyamatos. Egy-egy termék kiötlése és piacra dobása között körülbelül 1 év telik el. Hogy miért? Fontosnak tartjuk, hogy termékeink a legjobb minőséget képviseljék, ennek viszont sok előkészület, újragondolás, újragyártás az ára.