FONTOSNAK TARTJUK, HOGY TUDD:

A szappanjaink mindegyike HIDEG ELJÁRÁSSAL készül. Miért is jó ez? Az alapanyagokat csak a szükséges mértékig melegítjük fel, így a bennük lévő bőrtápláló tulajdonságok nem vesznek el. Azért, hogy fokozzuk a hatást, az összes szappanunk receptjét úgy terveztük meg, hogy a felhasznált növényi olajok egy része ne szappanosodjon el, mivel ezáltal nem csak tisztítják, hanem ápolják is bőrünket.


Úgy gondoljuk, hogy nemcsak nekünk, hanem kedvenceink is megérdemlik a vegyszermentes ápolást! Miért ne adnánk meg nekik is a legjobbat? Ezért létrehoztuk a KUTYAKOZMETIKUMAINKAT! Fontos, hogy tudd, ezen termékcsaládunk minden egyes darabja állatorvosok által bevizsgált, engedélyeztetett termék! Kizárólag minőségi növényi alapanyagokból előállított, bőrbarát összetevőkből állnak!


  KÉZZEL KÉSZüLT!Az alapanyagok bekeverésétől egészen a csomagolásig. Ennek köszönhetően minden egyes termékünk egyedi, nincs két tökéletesen egyforma darab a készletünkben.


   A kozmetikumaink mindegyike 100%-ban TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL áll, nem tartalmaznak mesterséges tartósítószereket, alumínium-vegyületeket, kőolajszármazékokat, szintetikus anyagokat.


    A TERMÉKPALETTÁNK BŐVÍTÉSE folyamatos. Egy-egy termék megálmodása és piacra dobása között körülbelül 1 év telik el. Hogy miért? Fontosnak tartjuk, hogy termékeink a legjobb minőséget képviseljék, ennek viszont sok előkészület, újragondolás, újragyártás az ára.

     PÁLMAOLAJ FELHASZNÁLÁSA NÉLKüL dolgozunk! Sajnos sok esőerdő, ott élő őslakosok és állatok esnek áldozatául a pálmaolaj termesztésnek.

      ÁLLATOKON KÍSÉRLETEKET NEM VÉGZüNK!