ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK


img

Számos viszonteladó partnerünknél lehetőséged van személyesen is beszerezni kedvenc termékeidet. A boltok listáját ITT találod!

Amennyiben a rendelésed hétköznap 10:00 óráig beérkezik és az utánvételes fizetést választottad, akkor a csomagod még aznap feladásra kerül a szállítási címre. Átutalás vagy bankkártyás fizetési mód választása esetén az összeg beérkezését követően szállítjuk csomagodat.

A www.sheilanaturaldog.com weboldalon az alábbi országokba tudsz leadni rendelést:

Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Belgium, Luxemburg, Bulgária, Olaszország.


Hollandiába szeretnél rendelni? Keresd fel a https://www.sheilahond.nl/ oldalunkat!


Más országba történő szállítás igénylése esetén, kérlek lépj velünk kapcsolatba e-mailen vagy telefonon keresztül a pontos részletekért.

Fordulj hozzánk bizalommal, keress minket a „Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén.

A vásárlásodtól számított 30 napon belül visszaküldheted a terméket (minimum 50%-át) és visszafizetjük az árát. Miért tesszük ezt? Mert biztosak vagyunk termékeinkben és abban is, hogy Te és Kedvenced elégedettek lesztek vele. A kockázat a miénk, Te nyugodt szívvel és biztonsággal próbálhatod ki a kozmetikumokat.img


KÉRDÉSEK TERMÉKEINKRŐL


Úgy gondoljuk, hogy nem csak mi, hanem kutyusaink is megérdemlik a káros anyagoktól mentes ápolást, ezért termékeink kizárólag növényi eredetű összetevőkből előállított, bőrbarát kozmetikumok. Fontos, hogy tudd, minden egyes termékünk állatorvosi bevizsgálást követően kerül forgalomba!

Mivel minden eb más és más, így ha elakadtál a döntésben, fordulj hozzánk bizalommal a „Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén.

Igen! Hétköznap 8:00 és 16:00 óra között a kutyakozmetikusunk is elérhető telephelyünkön. A „Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén vedd fel velünk a kapcsolatot és Ö készséggel áll rendelkezésedre. Személyes találkozó igénye esetén időpont egyeztetése szükséges!

Nedvesíts be egy vattakorongot a folyadékkal, majd körkörösen kifelé ívelő mozdulatokkal tisztítsd meg a kutyus füleket! 

Folyamatos (akár napi többszöri) használat meggátolja az elszíneződést, azonban a már meglévő könnyfoltot maximum csak halványítani képes.

A natúr kozmetikumok romlandóbbak vegyszeres társaiknál, így kiemelten fontos megőrizni az anyagok tisztaságát. Az adagolónak köszönhetően nem kell közvetlenül a krémbe nyúlnod, ezáltal szennyeződések nem kerülhetnek a kozmetikumba, ami idő előtti romláshoz vezetne.


Szőrös barátaink természetükből adódóan kíváncsi teremtmények, így tudjuk, elkerülhetetlen a kozmetikumok „megismerése” akár ilyen módon is. Termékeink mindegyike növényi eredetű összetevőkből előállított készítmények, így nem okoz gondot annak kisebb mennyiségben történő lenyalása. Ápolóink gyors felszívódásúak, így nem kell attól sem tartanod, hogy a krémezés feleslegesnek bizonyul.

Az összes termékünk természetes eredetű összetevőkből előállított bőrbarát kozmetikum, amely biztonsággal használható minden korosztály számára.

Natúr kozmetikumok esetén is előfordulhat allergiás reakció. Hogy ezeket szűrni tudjuk, termékeinket alapos vizsgálatoknak vetjük alá.

Az Orrápoló krémet az ujjad segítségével masszírozd bele kedvenced bőrébe. Fontos, hogy a krém a repedezett részekbe, a redőkbe minél mélyebbre bekerüljön! Naponta többszöri alapos használat mellett az extra száraz nózi sörtéi leesnek, a cserepesedés eltűnik. Általában 3-4 nap alatt látványos javulás érhető el, extra szárazság esetén 3-4 hétre is szükség lehet.

A mancsok télen-nyáron komoly kihívásoknak vannak kitéve. Télen a sózott utak, nyáron pedig a felforrósodó beton okozhat nehézségeket a séta során. Ha szeretnéd, hogy kedvenced talpai puhák és ellenállóak maradjanak, nyomj egy keveset a kezedbe a Puha Tappancs Mancsápolóból, majd masszírozd bele alaposan a bőrbe.