Egy nyaralással kezdődött minden...

De kezdjük az elején. Családunk, mondhatni minden tagja szenvedett a zsíros, pattanásos bőrtől. Különféle kozmetikumok, szappanok, krémek, tonikok hadai sorakoztak fürdőszobánkban, haszontalanul 2010-ben sikerült először eljutnunk egy számunkra nagyon kedves helyre Sarti-ba, Görögország egyik közkedvelt üdülőhelyére. Az egyik kedves szomszédunk, aki rendszeresen búvárkodik kölcsönadott a nyaralásunkra egy pár búvárszemüveget és viccesen megjegyezte, hogy jót fog tenni az arcunknak a sós víz majd meglátjuk. Egy pár igen kellemes nap után észrevettük, hogy tényleg sokat javult a bőrünk, aminek nagyon örültünk. De mivel miden csoda hét napig tart, onnantól kezdve, hogy hazajöttünk szép lassan visszaállt minden a megszokott ütembe és sajnos ismét ugyanazokkal a problémákkal találtuk szembe magunkat, pattanások és zsíros arcbőr.

Sószappanunk volt a kezdetek kezdete. Ekkor kezdtünk el kutakodni, hogyan tudnánk tengeri sót becsempészni a mindennapjainkba. Többféle sószappan kipróbálása után saját gyártásba fogtunk. Mivel a legjobbat szerettük volna kihozni szappanunkból, így a készítés, tesztelés hónapokig elhúzódott, mire megtaláltuk a legmegfelelőbbet. Ezeket követően egy nagyon jó barátunk kérésére elkezdtük fejleszteni ekcémás bőrre való szappanunkat, ami ugyancsak sikert aratott. Ezek után nem is volt kérdés, hogy mivel szeretnénk foglalkozni és sok munka árán 2015-ben sikerült megalapítanunk a Sheila manufaktúrát azzal a céllal, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a természetes, növényi alapú, prémium minőségű anyagokat tartalmazó natúr kozmetikumokat, elérhető áron.

A termékfejlesztés folyamatos, munkálatainkat egy tapasztalt vegyészmérnök segíti. Fontosnak tartjuk, hogy termékeink a prémium minőséget képviseljék, és állatkísérletektől mentesek legyenek, amire kiemelt hangsúlyt fektetünk. 

A Sheila kozmetikumok kézműves termékek, minden egyes darabot saját kezűleg készítünk, egészen az alapanyagok keverésétől a csomagolásig bezáróan. 

A GYÁRTÁS SORÁN, AMIKRE KIEMELTEN ODAFIGYELüNK:

    Állatokon kísérleteteket nem végzünk

    Töltő- és adalékanyagokat nem használunk

    Szintetikus színezékekkel és vegyületekkel nem dolgozunk

    Termékeink pálmaolaj felhasználása nélkül készülnek