A Sheila natúr termékcsalád azok számára jött létre, akik nem csak bőrbarát termékeket keresnek, de a jó minőséget is szem előtt tartják. Mivel számunkra sem ismeretlen a zsíros, pattanásos és kipirosodásra hajlamos bőr, szerettünk volna olyan terméket készíteni, amelyek alkalmasak ennek kezelésére.

Elsőként tehát emberi bőrre tervezett termékeket készítettünk. Sószappanjaink rövid idő alatt nagy népszerűségre tettek szert, köszönhetően annak, hogy számos különböző bőrprobléma hatékonyan kezelhetővé vált. Mindez ráadásul mesterséges anyagok felhasználása nélkül valósulhatott meg.

Végül még nagyobbat álmodtunk. Állatbarát lévén fontosnak tartottuk, hogy kutyáink is megkaphassák ugyanazt a gondoskodást, mint a gazdik. Mi emberek ugyanis rengeteg különböző kozmetikum közül választhatunk, ha a bőr ápolásáról van szó. A kedvencekről viszont ki fog gondoskodni?

img

Elsőként alkottunk meg egy hivatalosan is engedélyezett kutyaszappant, ami nem csak tisztít, de a szőr megfelelő ápolásáról is gondoskodik. Elsőnek lenni mindig nagyon izgalmas dolog, ezért a kutyusok egyre nagyobb figyelmet kaptak az életünkben. Bár az emberi kozmetikumok készítését is nemes feladatnak tartjuk, 2019 februárjától már csak és kizárólag négylábú barátainknak szerettünk volna kedveskedni termékeinkkel.

Kutyák számára fejlesztett ápolóink nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, parabént és pálmaolajat színezőanyagoktól mentesek. Helyettük természetes anyagokat és illóolajokat alkalmazunk, melyekkel a négylábú családtagok ápolása jelentősen leegyszerűsödik.

Természetes ápolóink gyorsan felszívódnak, ami könnyebbséget jelenthet számodra és kedvencednek is. Nem kell többé hosszú órákig üldögélnie, mire kifésülöd a gubancokat a szőréből, valamint az irritáció okozta vakarózást is elfelejthetitek. Helyette hamarabb beköszönthet a játékidő, no meg persze a délutáni séta.

A termékfejlesztés folyamatos, munkálatainkat egy tapasztalt vegyészmérnök segíti. Fontosnak tartjuk, hogy termékeink a prémium minőséget képviseljék, és állatkísérletektől mentesek legyenek, amire kiemelt hangsúlyt fektetünk.

A Sheila kozmetikumok kézműves termékek, minden egyes darabot saját kezűleg készítünk, egészen az alapanyagok keverésétől a csomagolásig bezáróan.

Amire a gyártás során kiemelten figyelünk:

- Állatokon kísérleteteket nem végzünk

- Töltő- és adalékanyagokat nem használunk

- Szintetikus színezékekkel és vegyületekkel nem dolgozunk

- Termékeink pálmaolaj felhasználása nélkül készülnek

img