Fresco Barf Komplett Plusz Menü - Bárány

9790 HUF Raktáron
Súly: 1 kg
Kosárba

FRESCO BARF FAGYASZTVA SZÁRÍTOTT NYERS MENÜ NÉMETORSZÁGBÓL

A Fresco Barf Komplett Plusz Menü - Bárány kizárólag tiszta izomhúsból, bárányhúsból, csontokból és belsőségekből, valamint friss gyümölcsből és zöldségből áll.

KINEK VALÓ A FRESCO BARF MENÜ?

  • Akinek allergiás a kutyája a tápok összetevőire
  • Akinek nincs ideje vagy módja beszerezni az összes alapanyagot, és porciózni.
  • Aki kisgyermekekkel vagy idős emberekkel él egy háztartásban, és a nyers húsokon lévő vírusok és baktériumok miatt aggódik.
  • Aki inkább szakemberek által összerakott menüt etetne szívesebben.
  • Aki idegenkedik a kiolvadó húsok szagától és a húslétől a konyhában.

  • Aki nem tudja megoldani a fagyasztott húsok tárolását a lakásban.
  • Aki aggódik a csontetetés miatt, esetleg kistestű, rövid orrú, vagy idős kutyája van, aki nem tudja úgy megrágni a csontot, mint az ép fogsorú társai.
  • Aki eddig táppal etetett, kipróbálná a Barf etetést, de nem akarja a hátrányokat, nehézségeket.
  • Aki eddig nyers hússal etetett, de mostmár egy higiénikusabb, gyorsabb, egyszerűbb megoldást szeretne.


ÖSSZETEVŐK:

37% friss bárányhús, 15,4% friss báránybelsőségek, 10% friss báránypacal, 8% finomra őrölt friss bárány mellcsont, 3% fagyasztva szárított báránymáj, 10% sárgarépa, 4% alma, 4% körte, 3% cékla, 2% áfonya, 1% napraforgóolaj, 0,8% tőkehal olaj, 0,5% gluténmentes búzacsíraolaj, 0,4% lazacolaj, 0,4% csipkebogyó, 0,4% tengeri alga, 0,1% moszat.

HOGYAN KÉSZÜLT?

A menü fagyasztva szárítás technológiával készül, a kémiai szerkezet megváltoztatása nélkül távolítják el belőle a vizet. A termékek víztartalma a hagyományos száraztápokétól is kevesebb. Ezzel a technológiával megőrizhetőek az ízek, és a belsőségekben lévő enzimek, a vitaminok és ásványi anyagok. 4 kg nyers menü a vízelvonás után 1 kg lesz.

FONTOS TUDNI

A magas energia-tartalmú Menü nem tartalmaz gabonát, rizst, kukoricát, burgonyát. Ebből kifolyólag kb. fele annyit kell belőle adni, mint a klasszikus szuperprémium tápokból. Tehát teljesen normális, ha kedvencük csak fele akkora adagot tud elfogyasztani egyszerre. Ráadásul a FRESCO Dry BARF Menük tápanyagai a kiegyensúlyozott összetételüknek köszönhetően könnyebben felszívódnak, és hasznosulnak a szervezetükben.

Adagolás:

Fele akkora napi mennyiség, mint amit szuperprémium száraztápból evett a kutya.

Negyed akkora mennyiséget, mint amit fagyasztott nyers húsból/menüből evett a kutya.Mia véleménye a termékről?    Vélemény írása

Egyedi ajánlatok!

Regisztrálj és Sheila családtagként vásárolj még szuperebb áron!

Ingyenes szállítás!

Az ingyenes szállításig még 15000 Ft hiányzik!

Lépj be fiókodba!

Gyűjtsd a pontokat és váltsd be kedvezményekre!