Humac Regeneráló Csomag

10500 HUF Raktáron
Súly: 100 g Humac Natur AFM, 50 ml Humac Help
Kosárba

EGÉSZSÉG KÍVÜLRŐL BELÜLRŐL

Az irritált bőrfelület hatékony gyógyulása érdekében erősítsd meg kedvenced immunrendszerét természetes eledel kiegészítő segítségével, mely segíti a mérgező anyagok kiválasztását az állatok szervezetéből, támogatja az öngyógyító képességét.


A CSOMAG TARTALMA:

  • Humac Help Regeneráló krém huminsavval: kiválóan alkalmas az irritált bőrfelület kezelésére
  • 100 g kiszerelésű Humac Natur AFM: magas huminsav tartalmú eledelkiegészítő a belsőleges megerősítésért


HUMAC HELP REGENERÁLÓ KRÉM:

A termék bőrbarát összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas sérülések, csípések, sebhelyek regenerálására. A termékben lévő olajok és a huminsav ápolják az irritált bőrt és bőrkondicionáló hatásúak. Az irritált, sérült bőr regenerálására szolgál. BŐVEBBEN

HUMAC NATUR AFM:

Az eledelhez keverve, képes fenntartani a bél mikroflórájának egyensúlyát azáltal, hogy egyrészt megakadályozza a káros mikroflóra elszaporodását, másrészt elősegíti a hasznos mikroflóra növekedését. Kedvezően befolyásolja a toxikus fémek, idegen anyagok, toxinok és egyéb, a szervezetre nézve mérgező vegyületek kiürülését az emésztőrendszerből, melyek az állati ürülékkel együtt távoznak a szervezetből.

MIÉRT ÉRDEMES KEDVENCEINKNEK ADNI A HUMAC NATUR AFM TERMÉKET?

  • Természetes immunerősítő
  • Humorális immunstimuláns hatással rendelkezik
  • 100 %-ban természetes anyag
  • Az ásványi anyagokat kelát formában tartalmazza
  • Kedvezően befolyásolja a bélflóra egyensúlyi állapotát  • Toxinanyagok felszívódását gátolja
  • A szervezetre mérgező vegyületek kiürülését támogatja
  • Kedvezően hat az emésztőrendszer pH-jára
  • Javul az eledel és a tápanyagok hasznosulása
  • Használatával javul az állati környezet mikroklímája
  • Folyamatosan tisztítja és méregteleníti a szervezetet
  • Pótolja a szükséges mikroelemeket


HOGYAN HASZNÁLD KEDVENCEDNÉL A CSOMAG TARTALMÁT?

  • Humac Help Regeneráló krémmel vékonyan és egyenletesen kenjük be az irritált bőrfelületet. Természetes eredetű összetevőinek köszönhetően akár napi háromszor is használható.
  • a belsőleges megerősítés érdekében 0,4-1%-ban keverjük kedvencünk eledeléhez a HUMAC Natur AFM terméket


Dr. Moldvay Csongor, állatorvos:
„Minőségi anyagokból összeállított készítmény. Elsősorban a pikkelyező, kiszáradt, allergiás bőrfelületeken nyújt kiváló hatást. A bőr puhításán, táplálásán és a bőr saját védekező rendszerének erősítéseként, már az első,- második kezelés alkalmával tapasztalható javulás, csökken az inger a vakaródzásra. Gyógyszeres bőrkezeléseknél is jól használható kiegészítő terápiaként.”


Mia véleménye a termékről?    Vélemény írása

Stafi kiskutyám kölyök kora óta súlyos, többkeresztes allergiával küzdött (fű, por, virág, atka stb). A bőrén szinte szőr sem volt nyaranta és tele volt sebbel. Mondhatni a létező összes lehetőséget, gyógyszert, gyógyhatású készítményt, kezelést, terápiát végig jártuk. Tényleg, szó szerint mindent. Sőt, csak natúr rizst, zöldséget és húst kapott Sajnos semmi sem használt...Aztán lehet az égiek küldték a jelet, amikor megláttam a FB-on a huminsavat és a Sheila kozmetikumot. Először a huminsavval kezdtük a terápiát, emelet dózisban, majd kipróbáltuk a Sheila csodakencéjét, amely a huminsavval együtt pontosan az én kutyusom tünetei enyhítésére szolgálna. Kipróbáltuk. Másfél hét alatt a vakarózás csökkent majd egy hónap után elmúlt a vörösödés, a sebek is és nem vakarózott. Szinte hihetetlen volt, mert aki ilyen problémával küzd az tudja, hogy egy kutyának mi szenvedés az egész napos vakarózás. Nagyon hálás vagyok, hogy rájuk találtam. Végtelen kedvesek és tényleg szívügyük amit csinálnak. Próbáljátok ki! Nem fogtok csalódni! Még egy fontos dolog! Ne legyetek türelmetlenek. Nálunk sem azonnal jött az eredmény! Fontos a rendszeresség, a kellő mennyiségű krémhasználat és a huminsav kiegészítésképp!

Éva, 2019.03.15 15:41:08

Egyedi ajánlatok!

Regisztrálj és Sheila családtagként vásárolj még szuperebb áron!

Ingyenes szállítás!

Az ingyenes szállításig még 15000 Ft hiányzik!

Lépj be fiókodba!

Gyűjtsd a pontokat és váltsd be kedvezményekre!