Sokan elfelejtik, milyen fontos a kutyák fültisztasága, tisztán tartása. Még többen vannak, akik úgy gondolják, ez csak bizonyos fajtákra igaz, hiszen csak a hosszúfülű kutyák füle érzékeny. Tény, hogy bizonyos fajtáknál sokkal jobban oda kell figyelnünk a rendszeres fülápolásra, de minden kutyánál fontos a rendszeres odafigyelés.

Négylábú barátaink fültisztítása rendkívül fontos feladata a gazdiknak. Ez minden egyes kutya és gazda életének rendszeresen része kell, hogy legyen! A fülápolás ott kezdődik, hogy eltávolítjuk a fülekben található zsírt, de közel sem ennyi az egész. A legfontosabb, hogy közben alaposan át is vizsgáljuk a fület. Sok kutya kifejezetten nem kedveli, ha a fülében matatunk, ezért érdemes már a kezdetektől hozzászoktatni őket ehhez, és természetesen a végén a jól megérdemelt jutalom sem maradhat el.

A fülápoláshoz mi, a Sheila fül és bőrredő tisztító folyadékát ajánljuk, mely kizárólag természetes összetevőkből, kutyák számára kifejlesztett készítmény. A termék használata nagymértékben megkönnyíti a szennyeződések eltávolítását, miközben nyugtatja és ápolja kedvencünk bőrét.

További információ a Fül é Bőrredő tisztító folyadékról IDE KATTINTVA elérhető.

0
    0
    Kosarad
    A kosár üresTermékek