RÓLUNK

Benke László vagyok, a Sheila Natúrkozmetikum megálmodója és tulajdonosa. A Sheila natúr termékcsalád azok számára jött létre, akik nem csak bőrbarát termékeket keresnek, de a jó minőséget is szem előtt tartják. Állatbarát lévén fontosnak tartottuk, hogy kutyáink is megkaphassák ugyanazt a gondoskodást, mint a gazdik. Mi emberek ugyanis rengeteg különböző kozmetikum közül választhatunk, ha a bőr ápolásáról van szó. A kedvencekről viszont ki fog gondoskodni?

Így, Magyarországon elsőként megalkottuk a 100% bőrbarát, káros anyagoktól mentes kutyaszappant, ami nem csak tisztít, de a szőr megfelelő ápolásáról is gondoskodik. Elsőnek lenni mindig nagyon izgalmas dolog, ezért a kutyusok egyre nagyobb figyelmet kaptak az életünkben. Bár az emberi kozmetikumok készítését is nemes feladatnak tartjuk, 2019 februárjától már csak és kizárólag négylábú barátainknak szerettünk volna kedveskedni termékeinkkel.

MITŐL VAGYUNK EGYEDIEK?

Termékfejlesztés

A termékfeklesztés folyamatos. Fontosnak tartjuk, hogy termékeink a prémium minőséget képviseljék, és állatkísérletektől mentesek legyenek, amire kiemelt hangsúlyt fektetünk.

Szakértő csapat

Munkálatainkat egy tapasztalt vegyészmérnök, fitoterapeuta és kutyakozmetikus is segíti. Táplálékkiegészítőink receptúráját pedig állatorvos állítja össze.

A természet ihlette

Kutyák számára fejlesztett ápolóink nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, parabént és pálmaolajat, színezőanyagoktól mentesek. Helyettük természetes anyagokat és illóolajokat alkalmazunk, melyekkel a négylábú családtagok ápolása jelentősen leegyszerűsödik.

Gyártás és forgalmazás

Minden egyes Sheila termék saját recept által, saját gyártási helyünkön készül. Minden egyes darabot saját kezűleg készítünk, egészen az alapanyagok keverésétől a csomagolásig bezáróan.

Amire a gyártás során kiemelten figyelünk:

– Állatokon kísérleteteket nem végzünk

– Töltő- és adalékanyagokat nem használunk

– Szintetikus színezékekkel és vegyületekkel nem dolgozunk

– Termékeink pálmaolaj felhasználása nélkül készülnek