Kutyasampon és kutyakozmetikumok természetes alapanyagokból Házi kedvenceink tisztán tartása gyakran nem egyszerű feladat, mégis rendszeresen el kell végezni a kutyák fürdetését, főleg, ha a lakásban tartjuk kis házőrzőinket. A kíméletes kutyasampon segítséget jelenthet a gazdik számára is.

Webáruházunkban csak olyan kutyakozmetikumok kerülnek forgalmazásra, amelyek nem tartalmaznak kőolaj származékokat és egyéb szintetikus anyagot sem. Ezek a kutyasamponok nem csak a tisztaságot és a friss illatot garantálják, hanem ápolják is kedvenceink bőrét és bundáját. A teafaolajos vagy éppen a levendulás kutyasamponok olyan természetes összetevőket is tartalmaznak, amelyeknek köszönhetően a kutyus szőre erős, és csillogó lesz.

Annak ellenére, hogy kimondottan természetes alapanyagokból készült, az elővigyázatosság ezen kutyakozmetikumok használata esetén is fontos. Óvakodjunk attól, hogy a kutyasampon kedvencünk szemébe, szájába vagy fülébe kerüljön, és a nyílt sebek esetén nem ajánlott a használata. A természetes összetevők nem okoznak bőrirritációt, így bátran használhatóak az érzékenyebb bőrű kutyusok esetében is.

 

Áruházunk termékei között a kutyasampon mellett egyéb népszerű kutyakozmetikai kellékek is megvásárolhatók. Próbáld ki a különböző illatokban megtalálható kutyaszappant és a körömvirágos mancsápolót is és kis kedvenced meghálálja a gondoskodást. Ezek a termékek most rendkívül jutányos áron vásárolhatók meg a webáruházunkban. Ne habozz, rendeld meg most a kutyakozmetikum legalapvetőbb termékeit, hogy kedvenceid mindig ápoltak és egészségesek legyenek!

Szolgáltatásaink címszavakban: natúrkozmetikum, természetes kozmetikumok, vegán kozmetikumok, hidratáló arckrém, természetes arckrém, hialuronsav, natúr szappan, kutyasampon, kutyakozmetikumok

0
    0
    Kosarad
    A kosár üresTermékek