Fresh Teafaolajos Kutyasampon

2400 HUF Raktáron
Súly: 250 ml
Kosárba

BŐRBARÁT, NATÚR SAMPON, AMI MÉG A KUTYÁK SZŐRÉT ÉS BŐRÉT IS ÁPOLJA

Megalkottuk négylábú barátainknak a növényi alapú és 100%-ban természetes teafaolajat tartalmazó bőrbarát kutyasamponunkat, mely hatékonyan tisztít, kiválóan habzik. 

MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS?

  • 100%-ban magyar kézműves termék
  • 100%-ban Vegán, natúr sampon
  • hatékony tisztító hatású
  • jól habzó bőrbarát kutyasampon
  • kőolajszármazékoktól mentes


  • mesterséges színezéket nem tartalmaz
  • pálmaolaj felhasználása nélkül készült
  • 100%-os tisztaságú ausztrál teafa illóolajat tartalmaz
  • rövid- és hosszú szőrű kutyán is alkalmazható

MIBŐL KÉSZÜLT?

A növényi alapú Fresh Teafaolajos Kutyasampon bőrbarát összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas a kutyák szőrének rendszeres tisztítására. A benne lévő sárgabarackmag-olaj, kókuszolaj, napraforgóolaj és a 100%-ban természetes teafa illóolaj a kutyák szőrét hatékonyan ápolja és ragyogóvá teszi. Mialatt a kutyusunk szőre tisztul, addig a bőre is extra hidratáltságot szerez a kiváló minőségű természetes olajok által. Ezzel egy igazi élmény lesz a fürdés, gazdinak és kutyuskánknak egyaránt! Akár mindennap használható!


100% TISZTASÁGÚ AUSZTRÁL TEAFAOLAJ

Azért esett a választásunk a teafaolajra, mert köztudottan kiváló fertőtlenítő, jellegzetes, intenzív illatának köszönhetően még a makacs szagokkal is szembe száll.


HOGYAN HASZNÁLD KUTYUSODON?

Langyos vízzel nedvesítsük be a kutya szőrét, bőrét. Samponozzuk be a nedves szőrzetet habképződésig, majd a habot kevés vízzel felhígítva dörzsöljük alaposan a kutya bundájába. Hagyjuk hatni legalább három percet, majd nagyon alaposan öblítsük ki a sampont az állat bundájából.

Figyelmeztetések: Sérült bőrön nem alkalmazható! Szembe, fülbe, ill. nyálkahártyára jutását el kell kerülni. A készítmény csak előírás szerint, külsőleg használható. Ha szembe vagy sérült bőrre jut, bő vízzel azonnal le kell mosni.



"A KUTYÁK NEM A TELJES ÉLETÜNK, DE ŐK TESZIK TELJESSÉ AZ ÉLETÜNKET." 


Lejárati idő: eredeti csomagolásban a gyártástól számított 1 év. Tárolási előírások: Szobahőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célrá

Összetevők: AQUA, POTASSIUM SUNFLOWERSEEDATE, POTASSIUM COCOATE, POTASSIUM APRICOT KERNELATE, GLYCERIN, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, POTASSIUM CARBONATE, HELIANTHUS ANNUS SEED OIL, COCOS NUCIFERA OIL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, LIMONENE, +/-: CITRIC ACID

Nyilvántartási szám: 973/1/2017 NÉBIH ÁTI (250 ml)



Mia véleménye a termékről?    Vélemény írása

Tétel darabszám: 0
Vélemény írása